Hvem er vi ?

Hvor har vi været?

Hvordan rejser vi.

Billeder.

Foredrag.

Kontakt.

Rejs i sydamerika.

Blog.


I Januar 2005 tog vi på en næsten 6 måneders tur til sydamerika med et engelsk selskab,en tur med en gruppe på 14 personer som skulle lave fælles mad, bo i telte, i hængekøjer og dog også indimellem bo på hostel.
Turen startede i Ildlandet den sydligste del af Argentina og så kørte vi 3500 km op igennem patagonien til Burnes Aires ,derfra til Foz Iguazu på
grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay.
Så passede det lige sådan at vi kunne være i Rio til karnevallet,derfra til Salvador en meget farverig by,derfra til Pantanal et stort vådområde.
Brasilia en by bygget med kæmpestore boulevarder
flotte regeringsbyggerier.
Fra Porto Velho sejlede vi ind i Amazonas en lang og spændende tur som endte i Manaus,derfra 1400km til Venezuela.I Venezuela kom vi igennem El Dorada en guldgraverby og tidligere indianerområde , derefter kørte vi til Orinoccodeltaet og sejlede ud på en 3 dages tur , senere kom besøgte vi Los Lanos et spændende område præget af kvægbrug , Merida med verdens højeste kabelbane prøvede vi også og selvfølgelig Caribien. Siden har vi været på en del ture af længere varighed i Peru,Equador,Colombia og Bolivia og vi rejser på egen hånd , og har ikke kontakt med noget rejsebureau.